Project Blauw | Projectmatig werken
ECD project,projecten op snijvlak van business en ICT,opleidingsprogramma,netwerkorganisatie,trainingsprogramma,interimmanager,op tijd realiseren van benodigde kwaliteit binnen afgesproken budget
22835
page-template-default,page,page-id-22835,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-24887
PROJECTMATIG WERKEN: GRIP OP PROJECTEN

Om grip te krijgen én te houden op projecten, zijn er specifieke zaken die geregeld moeten zijn: voor, tijdens en bij het afsluiten van een project (fase). ProjectBlauw beidt een praktische training van 4 dagdelen aan die de belangrijkste aspecten van projectmatig werken behandeld. Daarnaast zijn er 4 verdiepingstrainingen van 2 dagdelen ontwikkeld die verder ingaan op Risicomanagement, Stakeholdermanagement, Timemanagement en Scheduling (capaciteitsplanning).

Jij en jouw collega’s zijn als projectleider, stuurgroeplid, opdrachtgever én opdrachtnemer steeds vaker betrokken bij projecten. De redenen hiervoor zijn dat:

  • Initiatieven steeds vaker als project worden opgepakt en niet als lijnactiviteit,
  • Er geen interne projectmanagementafdelingen (meer) zijn met full-time projectmanagers,
  • Het inzicht er is dat een project volledig ‘gerund’ door een externe partij (leverancier) niet werkt,
  • Beperkte middelen ook de inhuur van (alleen maar) externen onmogelijk maken.

Deelnemers van de training geven in de evaluatie aan: “praktisch, leerzaam, duidelijk, begrijpelijk, persoonlijke aandacht, toepasbaar, gestructureerd, leuk”.

Deze training wordt op dit moment alleen in company aangeboden. We bespreken graag de mogelijkheden met je en vernemen ook als er belangstelling is om een open inschrijving training bij te wonen indien we die weer organiseren.

 

info@projectblauw.nl

Training Projectmatig werken