Project Blauw | Training projectmatig werken
ECD project,projecten op snijvlak van business en ICT,opleidingsprogramma,netwerkorganisatie,trainingsprogramma,interimmanager,op tijd realiseren van benodigde kwaliteit binnen afgesproken budget
24784
page-template-default,page,page-id-24784,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-24887

Training programma Projectmatig werken

Een biofarmaceutisch bedrijf voert een groot deel van haar activiteiten projectmatig uit. Het is daarom belangrijk dat de medewerkers kennis hebben van projectmatig werken en de handvatten aangereikt krijgen om het in praktijk te brengen. De basis training projectmatig werken van ProjectBlauw geeft zowel aan mensen in en projectmanagement rol als mensen in die als teamleden actief zijn, de kennis die ze nodig hebben. De praktische oefeningen gaven de deelnemers de mogelijkheid om het geleerde in praktijk te brengen. ProjectBlauw heeft in 2021 en 2022 de training Projectmatig werken aan 8 groepen gegeven en daarnaast nog 4 verdiepingstrainingen (Stakeholder management, Scheduling, Risico e& Issue management en Time management). De deelnemers geven als feedback aan:

 

  • Trainer: “Voorbereid, kent de stof, eenvoudige uitleg, hoog niveau van kennis en kwaliteit. Prettig persoon, hulpvaardig. Zeer ervaren, deelde vele voorbeelden uit zijn praktijk waardoor de deelnemers ook werden uitgenodigd met hun voorbeelden te komen.
  • Training: “combinatie van theorie en praktische oefeningen. Zelf nieuwe dingen geleerd niet alleen voor managen projecten maar op vele werk en privé gebieden.”. “De hulpmiddelen die werden aangereikt waren zeer bruikbaar voor project management”.