Project Blauw | Oorsprong
ECD project,projecten op snijvlak van business en ICT,opleidingsprogramma,netwerkorganisatie,trainingsprogramma,interimmanager,op tijd realiseren van benodigde kwaliteit binnen afgesproken budget
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-24887

OORSPRONG

Met ProjectBlauw ondersteunt Joost Dudok van Heel met collega’s uit zijn netwerk klanten op het gebied van projectmanagement. De kennis en ervaring en de collega’s komen voort uit een carrière in organisatieadviesbureaus (KPMG, Quint Wellington Redwood en Advisaris) en IT en Telecom bedrijven (KAZ en Telstra) zowel in Nederland als Australië. Zijn werkgebied is altijd op het raakvlak van organisatie en informatie (technologie).

De basis voor alle opdrachten is ‘stapsgewijze duidelijkheid’. Eerst verschaffen we inzicht in de aankomende uitdaging voor alle betrokkenen, zodat er een gedeeld begrip ontstaat voor het projectplan. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het afgesproken resultaat, op tijd en binnen budget wordt geleverd. Onze projectmatige benadering bestaat uit rationele analyses, stellen van duidelijke doelen en het overzichtelijk plannen van activiteiten.

Deze aanpak heeft zich bewezen in:

– Managen van programma’s

– Leiden van projecten

– Opstellen van programma van eisen (voor software)

– Selectie van software

– Samenstellen en managen opleidingsprogramma’s

– Inrichten van systemen (financiële administratie en customer relationship management/ CRM)

– Opzetten van een opleidingsinstituut

– Coachen project leiders en IT managers

In opdrachten hebben we of de rol van uitvoerder met de verantwoordelijkheid voor het eindresultaat of een begeleidende rol.
Zie ’In praktijk’ voor een aantal opdrachtbeschrijvingen.